Canon I-sensys LBP og MF toner til din Isensys laserprinter

Her kan du finde toner og printerpatroner til Canon I-sensys printere i serierne MF og LBP. Teknologien I-sensys dækker bl.a. over muligheden for hurtig udskrivning af den første side. Oftes måles laserprintere på PPM (Pages Per Minute) for at vise hvor mange sider de kan udskrive i minuttet og derved hvor hurtig udskrifter er. Men hvis du blot skal udskrive én side eller få sider, så er det ret relevant hvor lang tid der går fra du tænder printere eller den vågner fra dvaletilstand, til den første side er færdigudskrevet.

De fleste kender til at skulle vente længe på at din printer starter op inden den overhovedet vil printe. Det er ikke unormalt at det kan tage flere minutter for en opstart af en printer, også på mindre hjemme og kontorprintere. Med en Canon I-sensys printer er denne opstartstid og udskrivningstid af første side forbedret markant, hvilket alle producenter og printermodeller i det hele taget, kunne lære meget af.

Klik på et link her på siden og vælg præcis den model du har, så får du en liste over den rigtige Canon Isensys toner til din laserprinter og altid til en god pris og med høj tonerkvalitet.

 

Vælg din printermodel:


* Vores prisgaranti gælder kun i forhold til danske butikker og webshops.

Producenter