Valuta: DKK
Valuta:
Kurv (0)
Place your promotion here

Du har ingen varer i kurven.

Du har ingen produkter at sammenligne

Søg
Fri fragt ved 500 DKK til pakkeshop.
Fri fragt ved 500 DKK til pakkeshop.

Brother

Brother blækpatroner og lasertoner til din printer

Herunder kan du finde billige brother blækpatroner eller laserpatroner (lasertoner) til din printer. Scroll ned af siden her og vælg den printerserie du har og klik videre til din Brother printermodel, herefter får du en liste over præcis de printerpatroner der passer til din printer.

Brother har eksistereret i mere end 100 år, og er i dag et globalt firma der leverer laserprintere og blækprintere til både private og erhverv. Brother har flere produkt linjer indenfor print via laser og blæk. De omfatter bl.a. kompakte printere, All-in-one printere (kombination af printer, fax, kopimaskine og scanner i én enhed), samt labelprintere og mærkningsenheder. Brother producerer endvidere printerpatroner til deres egne printerserier, herunder blækpatroner, lasertoner, farvebånd og specielle printhoveder.

Der fokuseres også på miljøhensyn i Brother lasertoner og blækpatroner, og Brother har derigennem opnået flere miljømærkninger. Som et led miljøindsatsen, tilbydes returordninger af blækpatroner, laserpatroner og diverse tromle enheder. 

Som kunde i Danmark kan du anvende deres gratis retur- og genanvendelsesordning for forbrugsstoffer. Deres miljømæssige returprogram kører over hele Europa for at sikre ansvarlig bortskaffelse og genanvendelse af brugte Brother blæk- og tonerpatroner samt tromler. For hver fjerde tonerpatron og hver ottende blækpatron, de modtager retur, bevarer Brother et træ.

Øv - vi fandt ikke dine produkter


WOOPS!

Der er ingen produkter der matcher din søgning.

 

Prøv at indtast et søgeord eller find produktet i vores kategori i stedet for.