Valuta: DKK
Valuta:
Kurv (0)
Place your promotion here

Du har ingen varer i kurven.

Du har ingen produkter at sammenligne

Søg
Fri fragt ved 500 DKK til pakkeshop.
Fri fragt ved 500 DKK til pakkeshop.

Canon blækpatroner

Canon laver selv blækpatroner til deres blækprintere. Canon blækpatroner produceres også af andre producenter af blækpatroner. Så er det selvfølgelig ikke en Canon blækpatron, men bare en blækpatron, der passer til en Canon blækprinter.

Canon producerer blækprintere til både foto, almindeligt kontorbrug og store formater. Den mindste Canon blækprinter er Canon Pixma mini. Canon blækpatronen til den printer består af et Canon printhovede med 4 Canonblækpatroner i. Ved at lave Canon blækpatronen så komprimeret kan den være i den lille Pixma mini printer og det bliver derved muligt at slutte printeren direkte til dit fotografi apparat og printe billederne ud derfra. Til både privat og kontorbrug af blækprintere har Canon lavet Pixma-serien. Alle Pixma-printere er blækprintere, der alle bruger Canon blækpatroner.

Blækpatronerne bruges på forskellig vis. Mange af Canons blækpatroner er såkaldte printhoveder, hvor der derfor kun skal bruges to forskellige blækpatroner. En Canon blækpatron med sort blæk og en Canon blækpatron med farvet blæk. Det vil sige blækpatronen indeholder alle 3 farver af blæk – blå (også kaldet cyan), gul, og rød (også kaldet magenta). Når man skifter en Canon blækpatron skifter man derfor hele printdelen.
Det er en god ting, for hver gang man skifter, fjerner man også muligheden for at gammelt blæk hober sig op ved udskrivningsdyserne. En Canon blækpatron er derfor garanti for god udskriftskvalitet - hvergang.