Valuta: DKK
Valuta:
Kurv (0)
Place your promotion here

Du har ingen varer i kurven.

Du har ingen produkter at sammenligne

Søg
Fri fragt ved 500 DKK til pakkeshop.
Fri fragt ved 500 DKK til pakkeshop.

Canon lasertoner

En Canon lasertoner bruges selvfølgelig først og fremmest i Canons printere. Men vidste du at udvalgte Canon lasertonere også kan passe i en HP-printer?
Det er nyt for det fleste. Det gælder ikke Canons egne producerede lasertonere, men når andre producenter, som ikke er ejet af printerproducenterne selv producerer tonere, kan de producere lasertonere som kan passe fx til både Canon lasertonere og HP Lasertonere.

Canons lasertonere giver dig den lasertoner til din Canon printer som passer perfekt dertil. Du er sikker på at få både den rigtige farve og den rigtige form på din Canon lasertoner, når du vælger en original. Udskriftskvaliteten er der ingen forskel på hvad enten du vælger en original Canon lasertoner eller en uoriginal Canon lasertoner. I hvert fald ikke med de kompatible Canon lasertonere som vi har her hos Gode Toner.

Hos Gode Toner får du nemlig altid en kompatibel Canon Lasertoner i topkvalitet. Toneren som tonerkassetten er fyldt med er fuldt ud på højde med den type toner som du finder i originale Canon Lasertoner kassetter. Tonerkassettens opbygning sikrer også at toneren fordeles jævnt over papiret (husk at ryste tonerkassetten en smule inden du tager den i brug/sætter den i printeren). Hvis du har brug for nye printerpatroner, tilbyder vi billige canon blækpatroner og selvfølgelig også lasertoner til din printer. Er Canon lasertoneren ved at være tom, kan du også med fordel ryste den forsigtigt, for derved at fordele tonerpulveret bedre rundt i tonerkassetten. Dette kan du gøre med Canon lasertoneren hvad enten det er en original Canon lasertoner eller en uoriginal Canon lasertoner. At bruge det sidste tonerpulver i tonerkassetten synes vi hos Gode Toner er god miljøtone.