Valuta: DKK
Valuta:
Kurv (0)
Place your promotion here

Du har ingen varer i kurven.

Du har ingen produkter at sammenligne

Søg
Fri fragt ved 500 DKK til pakkeshop.
Fri fragt ved 500 DKK til pakkeshop.

Sådan finder du de rigtige printerpatroner til din printer

Kender du det at stå foran hylden i supermarkedet, der er fyldt med forskellige printerpatroner? Eller være gået ind til boghandleren og ekspedienten bag disken spørger hvilken type printerpatron det skal være, når du har sagt at du gerne vil købe en patron til din printer?

Det er det samme som når man skal købe støvsugerposer - man kan sjældent huske præcis hvad modellen af støvsugeren hedder, nogle gange end ikke mærket! Var det nu en Miele eller en Nilfisk? Eller med printerpatronerne - var det nu en HP printer eller en Brother printer som svigersønnen satte op sidste år og som nu kun skriver med en meget utydeligt streg, fordi blækket i printerpatronerne er brugt op?
Der er selvfølgelig altid sedlen i lommen med navnet på printerpatronerne som svigersønnen har skrevet ned, hvis man var heldig at få ham til det inden han strøg videre. Ligesom med støvsugerposerne, hvor butikken har skrevet på kortet i din pung hvad støvsugerposerne hedder. Svigersønnen har lovet at sætte printerpatronerne i printeren, hvis bare du vil købe patronerne til den. "Husk at købe printerpatroner i alle 4 farver sagde han sidst ham og datteren var på besøg, så skal jeg nok sætte printerpatronerne i". Hmm ja tak tænker du, men hvordan finder jeg ud af hvad for nogle printerpatroner jeg skal købe? Sedlen med navnet på skrev han ikke til mig. Det er ikke svært sagde han, du skal bare sige printerens navn, så ved butikken, hvilke printerpatroner den bruger. Ja, men når jeg nu er gået i byen og ikke kender navnet på min printer?

canon pixma printer

Sådan ser en blækprinter MG5150 fra Canon se ud.

Det er en god ide at købe dine printerpatroner på nettet, hvor du i ro og mag kan sidde hjemme foran computeren - måske endda med en kop kaffe - og finde de helt rigtige printerpatroner. Printeren står lige ved siden af, og du kan hele tiden kontrollere navnet på den op imod navnet på printere som du finder på nettet. Hos Gode Toner har vi grupperet de forskellige mærker af printere på en nem og overskuelig måde. Når du har valgt dit printermærke, vælger du din printermodel eller din modelserie først. Et modelnavn for en printer er typisk en bogstavkombination, der nogle gange beskriver det printeren kan. Har du fx en printer der både kan scanne, printe og kopiere vil man oftest kalde denne type en multifunktionsprinter forkortet MFP.

Der er også forskelle på printer patronerne afhængig af om din printer er en laserprinter eller en blækprinter. En laserprinter bruger lasertoner som printerpatroner og en blækprinter bruger blækpatroner som printerpatroner. På nogle blækprintere skal man udskifte hele printerhovedet, når man udskifter printerpatronen, fordi blækket siddet i printerhovedet. Det skal man fx på et hp 301xl printhoved patron. Når du vælger printerpatroner til din printer på godetoner.dk så vælg enten først mærket, fx HP og derefter modellen fx Deskjet 3400. Så kommer der to printerhoveder op som er printerpatronerne der passer til Deskjet 3400. Den ene hedder HP 27, som er den sorte printerpatron med 10 ml sort blæk i og den anden hedder HP 28, som er den samlede farveprinterpatron med både gul, magenta (rød) og cyan (blå) blæk i. I alt indeholder HP27 printerpatroner 8 ml blæk. Det lyder måske ikke af meget, men med sådan et sæt printerpatroner i din HP Deskjet 3400 kan du udskrive ca. 250.

 

eksempel på ph printhoved patron

Foto: Eksempel på hp printhovede

Hvis du kun udskriver billeder – fx feriefotos – kræver dette dog mere blæk og printerpatronerne vil række til færre sider. Hvis du kun udskriver tekst (sort) vil den sorte printerpatron række til ca 280 sider. Du kan også finde printerpatronerne ved at bruge vores søgefelt – skriv navnet på din printer i søgefeltet – lad din computer tænke et øjeblik – og vupti kommer HP27 og HP28 printerpatronerne frem. Tryk på den ene og vælg HP Deskjet 3400 for at se begge patronerne. Tryk på læg i kurv på hver af patronerne og følg de forskellige trin for udfyldning af oplysninger om dit navn og adresse. Slut af med at indtaste dine kortoplysninger i det særligt sikrede felt, som er direkte hos vores betalingsindløser og ikke hos os. Dagen efter kommer pakken med GLS fragtmanden. Så er det bare at invitere svigersønnen forbi til en kop kaffe eller en bid brød, og printeren kan igen skrive ud.

Har du problemer med at finde den helt rigtige toner mens du sidder foran din computer inde på godetoner.dk er du altid meget velkommen til at ringe til os på telefon 8888 8233. Vi hjælper dig altid gerne med at finde den rigtige printerpatron.